Hvem er vi

Vi er en travl og dynamisk virksomhed, der med udgangspunkt i  ”Kvalitet og Service” tilstræber at leve op til kundernes individuelle behov.

Forretningsgrundlaget hviler på erfaring, realisme og godt købmandskab. Vi yder den samme service hvad enten der er tale om mindre eller større og komplicerede opgaver.

Vi er bevidste om at rådgivning, samarbejde og salg er en tillidssag, og skal hvile på et solidt grundlag hvor kundernes ønsker og behov har første prioritet.

Vi anvender kun skriftlige og let forståelige aftaler, således ved kunden altid hvad de ”går ind til” – og ikke får ubehagelige overraskelser i den sidste ende.

Vi er uafhængige af banker, kreditinstitutioner og andre finansieringskilder. Vi er udelukkende afhængige af kunderne og sætter en ære i at yde en seriøs og uvildig rådgivning.

ESP Group Stanford Erhvervs indehaver hedder Erling Stenholdt Poulsen.

ESP har mange års erfaring inden for erhvervslivet,  i særdeleshed restaurationsbranchen, blandt andet som direktør for store nationale og internationale detail- og cateringvirksomheder. Han har derudover varetaget mange tillidshverv i fonde, bestyrelser og arbejdsgiverforeninger, blandt andet som vurderingsmand for HORESTA, (hotel, restaurant, catering og turisterhvervets hovedorganisation).